Contact

Indien u meer informatie wilt, kunt u mij mailen op: info@natuurgeneeskunde-isvandenberg.nl, of u stuurt een bericht door middel van onderstaand formulier.
Bellen kan ook 06- 49730866.

Ik voer praktijk in Pijnacker- Noord aan de Rommesingel. Tevens voer ik mijn praktijk uit in buurtcentrum de YP aan de Oeverwallaan 130 te Den Haag – Ypenburg (2498 BK). Deze locatie is goed toegankelijk voor minder-validen en mensen in een rolstoel.

Openbaar vervoer naar de praktijk:
De praktijk in Pijnacker is bereikbaar met bus 484 van Veolia. U stapt uit bij de halte Nobellaan te Pijnacker. Vandaar steekt u middels een bruggetje het water over. U loopt langs de flat op de Cort van der Lindenlaan, steekt de Thorbeckelaan over en loopt het plein van de Rommesingel op. Ook kunt u de randstadrail nemen. U kunt in een kwartier lopen vanaf halte Pijnacker centrum de praktijk bereiken.
Te Ypenburg: bus 60; uitstappen bij halte Waterweegbree. U loopt de Waterweegbree in. Direct links is het buurtcentrum de Yp waar ik praktijk voer.

Routebeschrijving per auto naar de praktijk:
Voor Pijnacker kunt u vanaf Nootdorp de Noordweg nemen. De eerste rotonde slaat u links af. U komt dan op de Nobellaan. De eerste straat gaat u links. Daarna de eerste rechts. U rijdt dan op de Thorbeckelaan. De eerste weer links en u bent op de Rommesingel gearriveerd. Vanaf de A12 rijdt u richting Pijnacker en Pijnacker centrum. Op de rotonde Meidoornlaan, Oostlaan, slaat u de Meidoornlaan in. Deze blijft u volgen tot de weg over gaat in de Thorbeckelaan. Deze blijft u ook volgen tot u rechts de Rommesingel in kunt slaan. U kunt gratis parkeren.
Ypenburg: Vanaf de kant van Nootdorp volgt u de Molenweg en de Brasserskade tot de kruising met de Rijswijkse Waterweg/ Brasserhoutweg. Daar slaat u links af de Brasserhoutweg in. Deze weg volgt u. U neemt NA de bocht naar links de eerste afslag rechts, de Waterweegbree. U gaat direct de eerste straat links. Er is ruime parkeergelegenheid en een invalideparkeerplaats voor de deur. Het parkeren is gratis.
Ypenburg: Vanaf Den Haag- Ypenburg, de Rijswijkse Waterweg steekt u de Brasserskade over en volgt u de Brassershoutweg. Voor verder beschrijving zie hierboven.

Bij niet verschijnen op de afspraak of bij consulten die niet minimaal 48 uur van te voren worden afgezegd wordt het bedrag voor het afgesproken consult in rekening gebracht.

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp

Uw bericht