De behandeling

De behandeling is gericht op het herstellen van de energie van uw lichaam en geest. Ons lichaam en onze geest bestaat tot in de kleinste deeltjes uit energie. Slechts een deel is met ons blote oog te zien. Het grootste deel is voor de mens niet zichtbaar. Inmiddels zijn er nieuwe technieken ontwikkeld om deze energie te kunnen meten en in beeld te brengen. U kunt daarbij denken aan een soort radiogolven die in beeld worden gebracht.
Ik ben in staat om deze golven waar te nemen en energie te kunnen voelen en zien. Ook ben ik in staat om verandering in het energieveld te brengen. Misschien kunt u zich voorstellen dat het energieveld ontregeld is op plaatsen waar het lichaam niet goed functioneert. Dat kan ik waarnemen met mijn handen. Het lichaam werkt niet op zich, maar is verbonden met uw geest. Indien u verstoring hebt in uw geest werkt dit ook door in uw lichaam. Zo wordt door de behandeling zowel uw lichaam als uw geest behandeld.
Alvorens ik ga starten met de behandeling heb ik een gesprek met u. Ik zal u vragen naar uw klachten en uw hulpvraag.
Voor de behandeling neemt u plaats op een kruk. U hoeft geen kleding uit te trekken. Ik ga u behandelen door mijn handen op u te leggen. Uw lichaam en geest zullen beter in balans komen. Uw blokkades worden opgeheven waardoor uw energie weer beter kan stromen en uw klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

Omdat ik naast energetisch therapeut ook hulpverlener ben, kan ik met u gesprekken voeren. Misschien bent u depressief of krijgt u uw leven niet goed op orde, zijn er relationele problemen of heeft uw kind psychische klachten. Ik maak daarbij gebruik van een mix van reguliere therapie├źn en alternatieve therapie├źn. U kunt daarbij denken aan inzichtgevende therapie, systeemtherapie, regressietherapie en een vorm van hypnose.

Bij de behandeling en tijdens het gesprek maak ik gebruik van mijn energetische waarnemingen.

Ook werk ik middels opstellingen/ systeemtherapie.

Ik geef ook WANDELTHERAPIE. Deze vorm van therapie kan een heel goede bijdrage leveren bij herstel van allerlei soorten klachten. De energie van de natuur kan zeer helend werken. Lees op het onderwerp Wandeltherapie meer hier over.

Misschien denkt u zelf veel waar te nemen of paranormale gaven te hebben of heeft u een kind dat dit ook heeft. Dit kan gewenst, maar soms ook ongewenst zijn. Het kan zijn dat u behoefte heeft aan een stuk begeleiding hierbij of het kan nodig zijn dat u juist afgeschermd wordt, omdat de ervaringen te intensief zijn. Ik kan u of uw kind hierbij helpen.

Ik behandel ook huisdieren en heb daar goede resultaten mee.

Omdat ik zeer breed ontwikkeld ben, heb ik vele mogelijkheden om u te helpen.

Ik werk vanuit universele liefde. Alleen door me te richten op die bron kan ik dit werk doen.

Na een aantal behandelingen gaan we samen op een rijtje zetten of het aan slaat en of we verder gaan.