Wie ben ik?

Ik ben geboren in 1963.

Als kind had ik al allerlei energetische waarnemingen, maar ik wist toen niet beter dan dat het heel normaal was en ik dacht dat iedereen dit had.

Na de middelbare school heb ik in 1986 het HBO diploma maatschappelijk werk behaald.
Ik heb jarenlang ervaring opgedaan in dit werk.
Van 1993 tot 1997 heb ik psychologie gestudeerd aan de Rijks Universiteit Utrecht. Ik heb tijdens deze studie diverse modules over parapsychologie gevolgd.

Na de geboorte van mijn 2e kind in 1995 werden mijn waarnemingen heel veel sterker. Ik ben toen mijn praktijk gestart.
Om officieel erkend te worden, heb ik een erkende opleiding tot paranormaal therapeut/ natuurgeneeskundig therapeut gevolgd. Ik heb in 1998 het diploma voor natuurgenezer behaald. Om toegelaten te worden tot de opleiding en de beroepsvereniging, heb ik eerst een test moeten doen om te bewijzen dat ik werkelijk waarnemingen heb en in staat ben om veranderingen in het energetische veld te brengen.

Ik werk vanuit mijn gevoel en kijk naar de mens in zijn geheel. Dat betekent dat ik zowel lichaam als geest in beeld breng. Mijn werk doe ik vanuit liefde en probeer met begrip en geduld het veranderingsproces van mijn cliƫnt te steunen en te begeleiden. Iedereen is anders en heeft recht op een behandeling die aansluit bij zijn/ haar behoeften.

Ik ben lid van het Verbond en de St. RBCZ en TCZ.
Hierdoor ben ik officieel erkend HBO therapeut en worden de kosten van de consulten door vele ziektekostenverzekeraars vergoed. Op de startpagina vindt u de links naar de verenigingen.

Natuurgeneeskunde, Irene van den Berg, Praktijk, Coaching